Bel ons: 06-18220495

Aan de slag met lontwol

Weet jij al wat je gaat maken?

Ervaar hoe het is om te werken met lontwol, geef je op voor een workshop, klink op de link hieronder om de agenda te bekijken en je workshop te plannen.

We starten de workshop met koffie / thee en natuurlijk wat lekkers! Na een introductie over lontwol en zijn eigenschappen ga je dan eindelijk zelf aan de slag. Omdat we met kleine groepjes werken is er voor iedereen genoeg aandacht. Na zo’n 3 – 3,5 uur werken ga jij met een voldaan gevoel en een super gaaf plaid / kussen of vloerkleed naar huis. Waarschijnlijk heb je je project wel af, mocht je nog niet helemaal klaar zijn kun je thuis lekker verder aan de slag, je neem de bezemstelen en/of breipennen gewoon mee naar huis, en breng ze later retour. Wij vragen dan 10,00 Euro borg. De ervaring leert dat als jij kiest voor een groot woonplaid van 3 kg te gaan breien op bezemstelen, 3 – 4 uur net te kort is.

Je kunt kiezen of je op tafel wilt breien, op je armen, of je wilt handhaken of dat je de bezemstelen pakt! Alles mag, hier lees je meer over de verschillende technieken. 

Nadat je inschrijving compleet is, ontvang je een aparte mail met alle bijzonderheden ! Ook als je kiest voor geverfde / gekleurde wol zullen wij na inschrijving z.s.m. contact met je opnemen welke kleur je hebt gekozen.

Wij kunnen niet wachten om te gaan starten!  Jij?

Kosten:  

Lontwol in een natuurkleur (Creme-wit of grijs-beige)

  • xxl kussen Euro 70,00
  • klein plaid (2 kg) Euro 70,00
  • groot plaid (3 kg) Euro 105,00
  • vloerkleed (3 kg) Euro 105,00

Lontwol in 1 van de 54 geverfde kleuren. Voor kleurenkaart klik HIER

  • xxl kussen Euro 105,00
  • klein plaid (2 kg) Euro 105,00
  • groot plaid (3 kg) Euro 137,50
  • vloerkleed (3 kg) Euro 137,50

Let op: ivm lange levertijd van de geverfde wol graag keuze 3 – 4 weken van te voren aangegeven om teleurstellingen te voorkomen. Bestelde wol kan niet worden geannuleerd / kosten terug.

Aanbetaling: Euro 30,00 per persoon, de overige kosten reken je ter plaatse met ons af, helaas is er geen mogelijkheid tot pinnen.

Inbegrepen: 3 – 3,5 uur durend, compleet verzorgd uitje met gebruik van materialen en apparatuur

Locatie workshop: Klaverweg 12 – 7325 WK te Apeldoorn.

 

Deze workshop is ook prima te combineren met de high-tea / high-wine!

 

Klik HIER om naar onze agenda te gaan en plan je uitje direct in!

 

Voor besloten / grotere groepen: neem even contact op met 06 – 18 22 04 95 of stuur een mailtje naar info@gewoonco.nl