Bel ons: 06-18220495

Workshop touwlamp knopen

In de workshop lamp maken bepaal jij zelf hoe, hoe lang en hoe duur jouw lamp wordt! Ik reken 9,50 per persoon incl. koffie / thee met wat lekkers en daarna fris met hapjes én natuurlijk gebruik van alle gereedschappen en uitleg hoe je jouw lamp precies naar jouw wensen maakt. Hoe gaan we te werk? Tijdens de workshop zijn alle onderdelen te verkrijgen, jij streept zelf aan wat je gebruikt en aan het einde van de workshop rekenen wij de materialen af. Om toch een indruk te krijgen van wat een lamp gaat kosten:

Kosten:

  • workshop 9,50
  • stekker vanaf 2,85 (afhankelijk welke kleur / materiaal je kiest)
  • schakelaar vanaf 3,50 (afhankelijk welke kleur / materiaal je kiest)
  • trekontlasting vanaf 0,45 (afhankelijk welke kleur / materiaal je kiest)
  • fitting vanaf 3,75 (afhankelijk welke kleur / materiaal je kiest)
  • stroomkabel 1,20 per meter
  • katoen vanaf 0,40 per meter 5 mm (trippel gedraaide 5 mm draad 0,25 per meter en mega dikke katoen 9 mm 0,40 per meter) – voor een lamp van 3 meter heb je ongeveer 50 meter katoen nodig. Er zijn steeds voldoende kleuren aanwezig.

Voorbeeld: workshop + lamp van 3 meter (!!) met basis stekker / schakelaar en hard plastic fitting : Euro 37,50 Dan moet er natuurlijk nog een lamp bij. Ik heb lampen liggen, maar je kunt natuurlijk ook zelf je eigen lamp (let op E27 fitting) gebruiken. Het aanbod van lampen zal steeds wisselen; ik ga natuurlijk mijn best doen om mooie en betaalbare lampen te vinden. Omdat er geen kap omheen komt is het raadzaam om een lamp van max 4 watt / 100 lumen te gebruiken. Ik heb eventueel ook stekkerdimmers (speciaal voor ledverlichting te koop)

 

Aanbetaling: Euro 15,00 per persoon, de overige kosten reken je ter plaatse met ons af, helaas is er geen mogelijkheid tot pinnen.

Inbegrepen: 3 – 3,5 durend compleet verzorgd uitje met gebruik van materialen + apparatuur 

Locatie workshop: Klaverweg 12 – 7325 WK te Apeldoorn.

 

Deze workshop is ook prima te combineren met de high-tea / high-wine!

 

Klik HIER om naar onze agenda te gaan en plan je uitje direct in!

 

Voor besloten / grotere groepen: neem even contact op met 06 – 18 22 04 95 of stuur een mailtje naar info@gewoonco.nl