Bel ons: 06-18220495

Workshop houtbranden – maak je unieke tapasplank

Steel jij bij feestjes voortaan de show?

Thuis je tapas serveren op een teakhouten plank waar je zelf een gaaf ontwerp op hebt gebrandt.  Deze techniek van houtbranden wordt ook wel pyrografie genoemd. Het is een feestje om deze workshop te gaan geven. We werken met branders, waar je de meest fijne tekeningen en of teksten zonder problemen over brengt op een teakhouten tapasplank. Vanzelfsprekend mogen jullie zelf printjes meebrengen met eigen teksten of afbeeldingen. Ga jij los met een leuke handlettering-tekst, of stort je je op een prachtige tekening? Ik heb een map vol met voorbeelden en inspiratie om te gebruiken natuurlijk. Geeft dus niets als je nog niet toegekomen bent aan je ontwerp.

Aan het einde van deze creatieve bezigheid, geven wij jouw plank nog een “gewoonco” – finishing touch (een stoer leertje mag wat ons betreft niet ontbreken) en gaan we de plank in-oliën zodat je m thuis direct kunt gebruiken! Met een aantal overheerlijke tapas-recepten en een stoere unieke plank ga jij trots weer naar huis!

  • Kosten: Euro 42,50 per persoon
  • Aanbetaling: Euro 15,00 per persoon
  • Inbegrepen: 3 – 3,5 durend compleet verzorgd uitje met gebruik van materialen
  • robuuste teakhouten snijplank van ca. 42 x 26 x 3 cm. We hebben een wisselend aanbod van snijplanken waaruit eventueel nog gekozen kan worden. Voor sommige planken geldt wel een toeslag.

Deze workshop is ook prima te combineren met de high-tea / high-wine! Klik HIER om naar onze agenda te gaan en plan je uitje direct in!

Voor besloten / grotere groepen: neem even contact op met 06 – 18 22 04 95 of stuur een mailtje naar info@gewoonco.nl

Kijk en volg ons op de diverse Social media voor inspiratie en meer foto’s  : Instagram  of Facebook